Ana sayfa Dizi Haberleri Burası Arka Sokaklar seti değil! Merve Oflaz büyük tehlike atlattı!

Burası Arka Sokaklar seti değil! Merve Oflaz büyük tehlike atlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur Arka Sokaklar dizisinde rol almakta olan Merve Oflaz, ekibe hızlı bir şekilde uyum sağlaması ve izleyicilerin de beğenisini kazanması ile dikkatleri çekti. 3 sezondur Kanal D ekranında Bahar komiser olarak yer almakta olan Merve Oflaz, dizinin 14. sezon finalinin ardından büyük tutkusunu gerçekleştirmek için Ege sahillerinde dolanıyor.

Kitesurf tutkunu olan Merve Oflaz, bu yıl da tatilinin büyük bölümünü bu sporu yaparak geçiriyor. Uçurtma sörfü olarak da adlandırılan kitesurf bazen tehlikeli de olabiliyor. Çeşme’de tatil yapmakta olan Merve Oflaz, dizide bile yaşamadığı adrenalini bu sporu yaparken yaşadı.

Burası Arka Sokaklar seti değil! Merve Oflaz büyük tehlike atlattı! 7

Aynı sporu yapan arkadaşları ile sahilde iplerin birbirine dolanması ile panik yaşayan Merve Oflaz, büyük bir tehlike atlattı.

4 yıldır bu sporu yapması ve tecrübeli de birisi olması nedeniyle ipleri kısa sürede kurtaran Merve Oflaz, 3 yıl önce yaşadığı kazayı hatırlattı.

Oyuncu, “Üç sene önce çok kötü bir kaza geçirmiştim, hastaneye gittik. Allah’a şükür şimdi ki çok ufak bir ip dolanması” diye konuştu. İşte Merve Oflaz’ın kitesurf yaptığı anlar…

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Sevdimmi tam severim????????‍♀️

Merve Oflaz (@merveoflaz)'in paylaştığı bir gönderi ()