Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün gidişi Sefirin Kızı’nda bir dönemi kapattı, yeni dönemi başlattı!

Neslihan Atagül’ün gidişi Sefirin Kızı’nda bir dönemi kapattı, yeni dönemi başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi, Maraşlı’nın ekrana gelmesi ile birlikte günün en çok izlenen 5. dizisi konumuna düşürdü. Dizinin zaten reytingleri orta seviyedeydi. Çukur ve Yasak Elma iyi performanslar sergileyerek Uyanış Büyük Selçuklu’nun arkasında kalsa da yine de sonuçlar gayet güzel geliyor… Ancak Sefirin Kızı’nda 2. sezonun iyi gitmediğini zaten herkes biliyordu.

Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle artık diziye devam edemeyecek durumda olması bir şanssızlık oldu. Ancak zaten dizinin mevcut hali ile devam etmesi durumunda bile sezon sonunu zorlukla getireceği tahminleri yapılıyordu.

Yeni durumda ise Sefirin Kızı aslında dibi gördü ve büyük çıkış için de arka planda birçok hazırlık yapıldı. Her şeyden önce dizinin hikayesi ile ilgili sorunların çözüldüğü haberleri geliyor. Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisinin devraldığı senaryonun yenilendiği ve çok daha etkili bir hikayenin gelmekte olduğu bilgisi var.

Ayrıca diziye katılacak olan Tuba Büyüküstün faktörünü de dikkate almak lazım. Engin Akyürek ile Kara Para Aşk’ta çok iyi bir ikili olmuşlardı. Tüm dünyayı etkileyen bu iki ünlü ismin Sefirin Kızı’nda buluşması yeni bir sinerji yaratacak.

Neslihan Atagül'ün gidişi Sefirin Kızı'nda bir dönemi kapattı, yeni dönemi başlattı! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizide yeni bir dönemin başlamakta olduğunun işaretlerini köşe yazısıyla duyurdu. Ekibe dizideki son durumu sorduğunu belirten Koloğlu, gelen yanıtı şöyle aktardı: , “Dizinin devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Dün yer alan yayın bunun bir göstergesiydi. Yeni hikaye hazır. Umarız biz de emeklerimizin karşılığını alırız” dediler. Peki yeni bir isim gelecek mi? “Evet” dediler. Diziye Tuba Büyüküstün dahil oldu… Kendisi son olarak ‘Kara Para Aşk’ta rol almıştı.”

Bu mesajdan da anlaşılıyor ki dizinin ekibi Neslihan Atagül’ün ayrılması ile moral bozukluğu yaşayıp, “şimdi ne yapacağız biz” demek yerine, yeni bir oyun planı kurmuş ve yeniden izleyici ilgisini çekmek için yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Bakalım dizide gelişmeler nerelere varacak ve reytingler bundan nasıl etkilenecek? İzleyip göreceğiz ve sizlere de sayfalarımız aracılığı tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.