Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisine Vuslat geldi, Ali Vefa’yı korkudan titretti!

Mucize Doktor dizisine Vuslat geldi, Ali Vefa’yı korkudan titretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, artık yeni bölümleri ile daha da heyecanlı olacak. Dizinin hayranları, yeni bölümleri daha da merakla bekleyecek.Bunun nedeni de diziye yeni katılan Vuslat karakteri. Zerrin Tekindor’un yapıma katılması dengelerin de değişmesine neden olacak.

Ünlü oyuncu, Mucize Doktor dizisinin 46. bölümünden itibaren hikayede güçlü bir şekilde yer alacak. Zor durumdaki Berhayat Hastanesi’ne yatırım yapmak isteyen Vuslat, Beliz ile pazarlığa oturacak. Ancak istediği şey hisselerin yüzde 51’i… Yani hastanenin tek sahibi olmayı hedefliyor. Bakalım Beliz kabul edecek mi? Hastanede işlerin fazlasıyla karışacağı belli oldu.

Vuslat karakteri bilindiği üzere diziye sonradan katılan Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo’nun annesi… Ezo ile Ali Vefa arasındaki ilişkinin de nereye gideceği merak edilirken, şimdi de Vuslat’ın gelişi ile bu konuda da işlerin fazlasıyla karışması bekleniyor.

“Sen kimin için karşıma geçmiş benden yardım dileniyorsun” diyen Vuslat, kızı Ezo’yu sorguluyor ve Ali Vefa konusunu öğrenmeye yaklaşıyor. Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı Ali Vefa ile Vuslat’ın tanışması da çok ilginç olacak. Vuslat çok zorlu bir karakter ve daha ilk karşılaşma da bile Ali Vefa’nın hem korkusu hem de titreyen hali herkesin dikkatini çekiyor. Ezo da annesinden çok korkuyor. Bakalım Vuslat karakteri dizide başka neleri değiştirecek?

Mucize Doktor 46. bölüm 3. fragmanında Ali Vefa ile Ferman’ın arasının iyice gerileceği görülüyor.