Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, yeni projesi Hadsiz ile büyük bir mücadele başlattı!

Neslihan Atagül, yeni projesi Hadsiz ile büyük bir mücadele başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisi ile 2020 yılına iyi bir başlangıç yapmıştı. Nare karakteriyle sevilen oyuncu, başarılı performansıyla da büyük takdir gördü. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle sete 25 Mart itibariyle ara verildi. Ekibin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

Karantina döneminde Neslihan Atagül boş durmadı. Oyuncu yeni bir projeyi 1 Haziran itibariyle hayranlarının beğenisine sundu. Uzun zamandır heyecanını yaşadığı projeyle ilgili bir paylaşım yapan Neslihan Atagül, dijital dergi çıkartıyor. Bu dijital dergi ile oyuncu, sınırlandırılan bireyin bu sınırları aşabilmesi adına bir mücadele başlatıyor.

Atagül, “Herkese merhaba. Uzundur heyecanını yaşadığımız ‘hadsiz’ şimdi sizlerle!  Burada ismi yazmayan nice isimler var bize gönülden destek olan. Teşekkür ederiz! Beğeninize, dikkatinize sunarız” notuyla aşağıdaki bilgiyi yayınladı.

Projeyi neden hazırladığı ile ilgili bilgiler veren oyuncu, “Sözün özü, bizlere biçilenin dışına çıkan insanlarla birleşip muhabbet etmek.İlham olsun, ışık olsun, hadsiz olsun diye” şeklinde tanımlama yaptı.

Neslihan Atagül, yeni projesi Hadsiz ile büyük bir mücadele başlattı! 8

İnsanların hadlerini görmelerini ve aşmaları gerektiğini anlatan Neslihan Atagül, hadsizliğin sınırsız demek olduğunu hatırlattı. Ünlü oyuncu, toplumsal bir gerçek olarak sınırlarla büyütülen bir nesil olduğumuza değindi ve şöyle yazdı:

“Fakat biz haddimizi bilip, her zaman o haddin dahasını merak etmeyi sevdik. Çünkü haddimizi görüp aşmamız gerek. İnsanın yetkinliğinin sınırı olmamalı. Peki niçin sınırlar var. İnsanlar arasındaki sınır, şehirler arasındaki sınır, ülkeler arasındaki sınır. Sınır nedir? Sınır ihtiyaç duyulası bir şey midir? Aslında hiçbir haddin/sınırın olmadığını bilsek.”

İşte ünlü oyuncunun mesajının tamamı:

Neslihan Atagül, yeni projesi Hadsiz ile büyük bir mücadele başlattı! 9