Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, kendi normaline geri döndü!

Hande Erçel, kendi normaline geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yeni dizide buluştu. Sen Çal Kapımı isimli dizinin fotoğraf çekimleri ve teaser çekimleri yapıldı. Ekibin bugünden itibaren bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

En son Azize dizisinde başrolde yer alan oyuncu, bu yapımda bir hayli üzülmüştü. Final dahi yaptırılmadan Aralık ayında yayından kaldırılan Azize şanssızlığının ardından Hande Erçel, bu sefer eğlenceli bir yapım ile ekrana dönüyor.

Son projelerinde dram ağırlıklı ve derinlikli karakterleri canlandıran oyuncu, bu sefer hayranlarına eğlenceli ve gülümseten yanlarını gösterecek. 1 Haziran itibariyle Türkiye’de başlayan normalleşme süreci, Hande Erçel için de geçerli. Oyuncu diziye başlamasının yanı sıra dergi çekimlerini de gerçekleştirdi.

Instyle Türkiye dergisi için özel pozlar veren oyuncu, “Bu kez tamamen farklı bir deneyime, yeni normale alışmaya, tabi ki çok sevdiğim @instyleturkiye ve çok sevdiğim ekiple başlamak benim için inanılmaz keyifli oldu! Size bayılıyorum” diyerek kapak fotoğrafını paylaştı.

Hande Erçel, kendi normaline geri döndü! 7