Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş’taki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun imaj değişikliğine çok güldü!

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş’taki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun imaj değişikliğine çok güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisiyle bu sezon Show TV ekranında yer almaya devam ederek yoğun bir dönem geçirdi. Dizinin finalinden önce ayrılacağı ortaya çıkan oyuncu, ayrıca nişanlısı Gökhan Alkan ile evlilik konusuyla da magazin gündeminde yer alıyor.

Her şeyin yolunda olduğunu anlatan Nesrin Cavadzade, “Önümüzdeki yaz bakalım, hayırlısı, göreceğiz” diyerek evlilik konusunda henüz bir netlik olmadığını ifade etti. Üç Kuruş dizisinin ise finaline az kaldığını anlatan Nesrin Cavadzade, “Dizi bitmek üzere, az kaldı. Mayıs’ın sonunda final yapıyor. Güzel, bereketli bir sezon geçirmiş olduk” açıklamasını yaptı.

Üç Kuruş dizisinin başlarken de tek sezonluk bir proje olduğunu anlatan Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu’nun sarı saçlarından siyah saçlara dönüşünü kendisinin de garipsediğini ifade etti.

Dizide önceki ay zaman atlaması yaşanmış ve hapse sarı saçlarıyla giren Kartal karakteri, çıkışta ise siyah saçları ile farklı bir imaja bürünmüştü.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş'taki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun imaj değişikliğine çok güldü! 7

Nesrin Cavadzade, “Sarışın Kartal birden esmer olunca. Ama değişmeyen bir tek ben oldum. Fark ettiniz mi, 3 yıl değişti ben sadece yanımda bir çocukla. Tipimde hiçbir değişiklik olmadı” dedi.

Dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakterinin imaj değişikliğine çok gülümseyen oyuncunun neşeli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada takipçilerinin bu sezon kendisinden çok şikayetçi olduğunu ifade eden oyuncu, Üç Kuruş dizisinde neden az göründüğünü şu sözlerle ifade etti:

“Belki bu sezon beklentilerini tam olarak karşılayamadım, az oldum, az çalıştım, az göründüm projede. Ama biraz kişisel bir tercihti. Yapımcının, projenin, sevgili ekibimin hiçbir suçu yok. Tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmam ile ilgili bir şeydi. Kedilerim ihtiyar. 3 kedim var 16 yaşındalar. Onlara bakmaktan pek çalışamadım. Böyle bir sezon oldu. Gelecek sene daha çok bakıcıları olur, daha çok çalışırım inşallah.”