Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisini salladı! Şahika, Ender’in büyük sırrını öğrendi!

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisini salladı! Şahika, Ender’in büyük sırrını öğrendi!

tarafından zk zk

Fox Tv’de dün akşam 45. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika’nın, Kaya’nın kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Televizyongazetesi/Detay – Ender ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Şahika, planlarını onun üzerine kurmaya başladı. Yiğit’in Ender ile bir derdi olduğunu anlayan Şahika, onunla konuşmasında büyük bir sırra ulaştı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrolünde oynadıkları dizide dengeler artık değişecek.

Yiğit’in Ender’in oğlu olduğunu öğrendi ama babasının Kaya olduğunu ise henüz bilmiyor.

Gerçekte halası olduğu Yiğit’i, Ender’i bitirmek için kullanmaya başlayan Şahika, onunla yaptığı konuşmada öğrendiği sırrı, yeni bölümlerde kullanacak.

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisini salladı! Şahika, Ender'in büyük sırrını öğrendi! 7

Bizim Hikaye dizisinden ayrılan ve Yasak Elma’ya gelen Nesrin Cavadzade, Şahika karakteriyle ortalığı daha çok sarsacağa benziyor.

Şahika, Yiğit’i yanına çekerek “Bana sadık olursan, gördüğün her şey bizim olacak” diyerek planlarının hiç de o kadar küçük olmadığını anlattı.

Diziyi takip edenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Nesrin Cavadzade’nin diziye çok yakıştığı, Ender’in her yaptığının yanına kalmasından sonra Şahika’nın onun üstesinden geleceğini düşünüyor.

İki entrikacı kadının savaşında kimlerin yara alacağını, kimin kazanacağını ise yeni bölümlerde hep birlikte izleyeceğiz ama Şahika karakteri, diziye taze bir kan gibi geldi adeta!

İşte Şahika ve Yiğit’in konuşması:

Yasak Elma 45. bölümde neler oldu?

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.

Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.

Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.