Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade yeni dizisini sır gibi saklıyor!

Nesrin Cavadzade yeni dizisini sır gibi saklıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisindeki Tülay ve ardından Yasak Elma’daki Şahika ile ekranda farklı karakterlerle son dönemde yer alan Nesrin Cavadzade, yeni bir iş için de anlaşma sağladı.

Son 1 yılda Cemil Şov ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 isimli filmlerde de rol alan ünlü oyuncu, tanıtım-reklam işleri de düşünülünce neredeyse hiç boş bir anı olmadı.

Alem dergisine konuşan Cavadzede, dijital platform için bir sözleşme imzaladığını ancak hiçbir detay veremeyeceğini anlattı.

Cavadzade, “Detay verirsem milyon dolarlık bir ceza ödeyeceğim. Ama beni çok heyecanlandıran bir proje olduğunu söyleyebilirim. Gerçi yine dizim devam ederken setten sete koşacağım günler beni bekliyor ama olsun. Bu yorgunluğu geleceğe yatırım olarak görüyorum. 2020 şimdiden harika bir yıl olacak çünkü bütün bu projeler birer birer değerli seyircilerimizle buluşacak. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayallerimin bile ötesinde bir kariyer yaptım ve yapmaya devam ediyorum” diyerek mutlu olduğunu belirtiyor.

Peki Cavadzade’nin yeni projesi ne? Bu kadar büyük gizlilik var ise gelecek olan iş de büyük olacak anlaşılan.