Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’nin doğum gününde Eda Ece esprisi!

Nesrin Cavadzade’nin doğum gününde Eda Ece esprisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Oyuncu, dizinin 4. sezonunda da yine etkili olacağını yayınlanan ilk fragman ile göstermişti. Hapse düşen Şahika’yı bekleyen büyük bir sürpriz var. Fragmana gösterilen ilgi büyük oldu ve herkes bu sürpriz kişiyi çok merak etti. Nesrin Cavadzade ise 38. yaş gününün mutluluğu içinde.

30 Temmuz 1982 doğumlu olan oyuncu, yeni yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. Şarkıların söylendiği, dansların yapıldığı, Nesrin Cavadzade’nin kılıktan kılığa girdiği doğum gününden renkli anlar sosyal medyada yer aldı.

Nesrin Cavadzade'nin doğum gününde Eda Ece esprisi! 10

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile doğum gününde arkadaşları ile pandemi tedirginliği yaşamadıkları bir kutlama gerçekleştirdiğini gösterdi.

Yağız Can Konyalı, Neslihan Yeşilyurt, Fehmi Öztürk gibi isimlerin de yer aldığı doğum gününün çok eğlenceli geçtiği fotoğraflardan anlaşılıyordu.

Nesrin Cavadzade'nin doğum gününde Eda Ece esprisi! 11

Nesrin Cavadzade paylaşımına “Beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma çok teşekkür ederim” notunu iliştirdi. Eda Ece ise verdiği yanıt ile gülümsetti.

Nesrin Cavadzade'nin doğum gününde Eda Ece esprisi! 12

Eda Ece, “Bize diyor” diyerek rol arkadaşı ve kankası Şevval Sam’ı etiketledi. Eda Ece ve Şevval Sam’ın doğum günü fotoğraflarında yer almadığı da görülüyor.

Nesrin Cavadzade'nin doğum gününde Eda Ece esprisi! 13