Ana sayfa Sosyal Medya Nihayet! Gülse Birsel tatilini bitirdi, takipçileri bayram yaptı! Bakın neden?

Nihayet! Gülse Birsel tatilini bitirdi, takipçileri bayram yaptı! Bakın neden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülse Birsel, komedi türünde güçlü kalemi ile çok sevilen bir isim olan Gülse Birsel, uzun zamandır projeleriyle gündemde değildi. En son Star TV’de başlayan daha sonra TV8’e ve sonra dijitale geçen Jet Sosyete dizisini kaleme almıştı.

Birsel’den hayranları, takipçileri, izleyiciler yeni projeler bekliyordu bir süredir. Ancak ünlü senarist, Jet Sosyete dizisi ile birlikte ekranda dizi sürelerinin uzunluğu nedeniyle çok fazla kanallara iş yapma ihtimali olmadığını ortaya koyuyordu.

Gülse Birsel’in hala ekrana yazacağı yeni hikayeleri bekleyenler bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor! Ancak Birsel, yakın zamanda bazı yeni projeler hazırladığı ve çekimlere başlayacaklarının sinyalini de vermişti. Heyecan yaşatan bu gelişmenin ardından projelerle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Gülse Birsel’i sosyal medyadan takip edenler, ünlü senaristin Bodrum’daki evinden yaptığı bazı paylaşımlarda yeni projelerini yazmakta olduğunu biliyordu. Son günlerde katıldığı bazı davetlerde çekilen pozlarıyla da gündeme geldi Birsel.

Nihayet! Gülse Birsel tatilini bitirdi, takipçileri bayram yaptı! Bakın neden? 7

Tatilini uzatan Gülse Birsel’in ne zaman İstanbul’a dönerek çekimlere başlayacağı da merak konusuydu. Nihayet bu bekleyiş bitiyor! Birsel, yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, artık tatilinin bittiğini ve projelerine başlayacağını duyurdu.

Ayna karşısında çekilen bir pozunu instagram hesabından yayınlayarak  ‘Yazı erken kapatıyorum bu yıl Çünkü…. Hiiihiii’ notunu düştü ve kamera ve film emojisi ekledi.

Mesajını emojilerle veren ünlü senarist, çekimlere başlayacağı haberini ilk ağızdan tüm takipçileri ve bekleyen izleyicilerle de paylaşmış oldu böylelikle.

Gülse Birsel’in üç proje hazırladığı gündeme gelmişti. Senaristin hikayesini yazdığı filmlerden birisi Disney Plus için çekilecek. Gülse Birsel’in Yılbaşı ismini taşıyan filminin yapımcılığını BKM üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşuyor. Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin oyuncuları arasında yer alıyor. Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapacak.

Gülse Birsel’in diğer projeleri ise merak konusu. Ancak ünlü senaristin ekranda bir dizi yapma ihtimali, dizi sürelerinin 120 dakikaları geçmesi nedeniyle pek mümkün görünmüyor! Birsel, hem yazıp hem de oynadığı Jet Sosyete dizisinin süresinin uzunluğu nedeniyle çok yorulduğunu ve bu süreler kısalmadıkça da televizyona bir iş yapmayacağını söylemişti.