Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu!

Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı tarzları ile göz dolduran ünlü isimlerin, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın da üst üste paylaşımları ile takipçilerinden büyük beğeni topladı.

“Panter Emel” mesajı ile fotoğrafını yayınlayan Nilperi Şahinkaya, son yılların en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyor. Aynen Aynen dizisinin ardından Yeni Hayat ile de izleyici ile buluşmaya hazırlanan oyuncu, sosyal medyada da oldukça aktif. Güzelliği üzerinden birçok iltifat alan Nilperi Şahinkaya binlerce beğeni de aldı.

Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu! 10

En son Afili Aşk dizisinde izlediğimiz Burcu Özberk, ise yeni dizisi öncesi dinlenmeye devam ediyor. Karavan ve yeşillikler arasında verdiği pozla takipçilerini adeta kıskandıran oyuncu, yoğun geçecek sezon öncesinde enerji depoluyor. Burcu Özberk, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak olan Kimsesizler dizisinin kadrosunda bulunuyor.

Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu! 11

Amerika’da yaşayan ve hamileliği ile gündemde olan Ceyda Ateş, göbeğinin pek belirgin olmaması ile de dikkat çekmişti. Oyuncu, siyahlar içindeki fotoğrafı ile takipçilerinden ilgi gördü.

Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu! 12

Çağatay Ulusoy ile yaşadığı aşkla konuşulan Duygu Sarışın ise, havuz başında mutlu anlarından birisini paylaştı.

#happyhour ????

Nilperi Şahinkaya, Burcu Özberk, Ceyda Ateş ve Duygu Sarışın tarzlarını konuşturdu! 13