Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere yeni dizisinden mesaj yolladı, hayranları heyecanlandı!

Cansu Dere yeni dizisinden mesaj yolladı, hayranları heyecanlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, çok başarılı projelerden sonra geçen sezon ekrana Ferhat ile Şirin dizisiyle dönmüştü. Ne yazık ki, bu proje final bile yaptırılmadan bitirildi. Cansu Dere hayranları, bu diziyi kabul etmesinin büyük hata olduğunu sosyal medyada sıklıkla yazmıştı. Ünlü oyuncu, yeni sezonda ise yeni bir yapımla yeni bir maceraya çıkıyor.

Sadakatsiz isimli Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan psikolojik gerilim türündeki dizinin ilk okuma provaları başladı. Caner Cindoruk ile Cansu Dere de ilk kez okuma provalarında bir araya geldi. Dizinin hayranları da bu fotoğraf ile büyük bir heyecan yaşadıklarını belirten yorumlar yaptı.

Cansu Dere yeni dizisinden mesaj yolladı, hayranları heyecanlandı! 8

Medyapım’ın projesi BBC’nin Doktor Foster isimli dizisinden uyarlanıyor… Kendisini aldattığını düşündüğü eşinin peşine düşen bir kadının gerilim dolu hikayesi anlatılacak… Cansu Dere ve Caner Cindoruk buluşması da iki ünlüye olan güvenin de bir eseri…

Yapılan yorumlarda “Heyecanla bu ikiliyi bekliyorum. Çok güzel görünüyorlar” diyen iki ünlünün hayranları, Sadakatsiz dizisinden daha şimdiden çok etkilendi.

Cansu Dere hayranları da yeniden ekrana dönüşünü kutluyor.
Instagram hesabından senaryoya çalıştığını gösteren bir fotoğraf ile ilk kez dizisi hakkında paylaşım yapan Cansu Dere, takipçilerini heyecanlandırdı.

“Zarafet, asalet, güzellik” diye yorum bırakan hayranlar, iyi bir dizi olmasını ve iyi reytingler almasını da diledi.

İşte o paylaşım:

Başladık ???? @medyapimresmi @kanald

Cansu Dere yeni dizisinden mesaj yolladı, hayranları heyecanlandı! 9