Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden ve Hazal Kaya çiçek açtı! Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci kalp çaldı!

Songül Öden ve Hazal Kaya çiçek açtı! Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci kalp çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları birçok mesaj veriyor. Hazal Kaya, yakın dostu Songül Öden ile buluştu. Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci ise takipçilerinden sevgi dolu yorumlar aldı.

Songül Öden instagram hesabından Hazal Kaya ile buluştukları anın fotoğrafını yayınladı.İki ünlü isim de çiçekli elbiseleri ile göz doldurdu. “İki çiçek kadın bir arada” diye mesaj bırakan takipçiler bu paylaşıma binlerce beğenide bulundu. Daha önce de ikili birlikte fotoğraflarını yayınlamıştı. Hazal Kaya’nın 10 yıldır hastasıyım yalan değil” sözü de akıllarda kalmıştı.

Songül Öden ve Hazal Kaya çiçek açtı! Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci kalp çaldı! 8

Kuruluş Osman dizisi haftaya başlıyor ve Burak Özçivit yeniden setlerde olacak. Fahriye Evcen ise oğlu Karan ile vakit geçirmeye devam edecek. Yeni bir projede yer alıp almayacağı merak edilen oyuncu, geçtiğimiz hafta bu soruya yanıt vermişti. Pandemi nedeniyle iş konularında bir durağanlık yaşandığını belirten oyuncunun sözleri yeni bir anlaşması olmadığı şeklinde algılanmıştı.

Fahriye Evcen’in instagram hesabından yaptığı son paylaşımda tatilin yaradığı görülüyor. Formuna kavuşan oyuncu, dingin ve huzurlu haliyle takipçilerinden beğeni aldı. Demet Özdemir de kalp emojisi ile paylaşıma destek oldu.

Songül Öden ve Hazal Kaya çiçek açtı! Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci kalp çaldı! 9

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçi ise sevgilisi Burak Yamantürk ile tatilin keyfini sürüyor. Karaburun’da bulunan oyuncu, deniz yıldızını sevdikleri görüntüleri ile beğeni topladı. Ünlü oyuncunun şefkatli halleri takdir edildi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

one of those days that sticks to you ???? @burakyamanturk @edhem @tanemsivar @bozb

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()