Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya hem 2 dizide rol alıyor hem de tiyatroda

Nilperi Şahinkaya hem 2 dizide rol alıyor hem de tiyatroda

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilperi Şahinkaya hem tiyatro yapıyor hem de dizilerle yoğun bir dönem yaşıyor. Tiyatroya gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu söyleyen oyuncu, “Bir sürü oyuncu tiyatro yapıyor, izleyici de artık kafasını çevirip oraya bakıyor. Popüler isimler de artık tiyatro yaptığı için daha bir dikkat çekmeye başladı” diye konuştu.

Kalp isimli tiyatro oyununda yer almakta olan oyuncu, bu projede ünlü bir isim olmadığını da belirtti. Ancak oyunun kapalı gişe oynadığını, biletlerin çok önceden tükendiğini belirtelim. Oyunun 2. senesinde olduğunu,hikayesinin çok beğenildiğini ve Mayıs ayı biletlerinin satışa sunulduğunu anlatan Nilperi Şahinkaya, “Satışa çıkartıyoruz hemen alınıyor biletler” dedi.

Aynen Aynen isimli dizide yer alan ünlü oyuncu, aynı zamanda Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat’ta da boy gösterecek. Tiyatronun yanı sıra 2 tane dizide rol alarak yoğun bir tempoda çalışan Nilperi Şahinkaya, hayatından memnun.

Oyuncu, “Benim dizi çekimlerim başladı. Yeni Hayat diye bir dizi başladı hem oraya vakit ayırıyorum, hem de buraya…Hepsini aynı anda yapabiliyorum” dedi. Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu’nun Muğla’da çekimler yapıldığı için Aynen Aynen’den ayrılmak durumunda kaldığını da belirtti.

İşte Şahinkaya’nın açıklamaları: