Ana sayfa Kadın Haberleri Nilperi Şahinkaya’nın kedisiyle şirin hali ve değişen imajı!

Nilperi Şahinkaya’nın kedisiyle şirin hali ve değişen imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Aynen Aynen isimli diziyle Blu TV platformunda yer almayı sürdürüyor. Kerem Bürsin ile birlikte mini dizide, cinselliğin öne çıktığı diyaloglarla dikkat çeken ünlü oyuncu, yeni bir heyecan da yaşıyor.

Mart ayında başlayan Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan Nilperi Şahinkaya, pandemi nedeniyle verilen aranın ardından yeniden setlere dönüyor. 18 Temmuz Cumartesi günü dizinin çekimleri için sette arkadaşları ile buluşacak olan oyuncu, Serkan Çayoğlu ile iyi bir uyum sağlamıştı. İki ünlü isim dizide karı-koca olarak ekranda yer alacak.

İyi bir tatil dönemi geçiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, instagram hesabından kedisiyle sempati saçtığı görüntüleriyle de ilgi gördü. Oyuncu, kedisinin bir türlü çekim yapmasına izin vermemesini “Bazen olmaz” notuyla yayınladı.

Nilperi Şahinkaya ayrıca örgü yaptığı saçlarıyla da okul çocuklarına benziyordu. Takipçileri, ünlü oyuncunun hem kedisiyle sempatik hallerini hem de örgülü saçlarını beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

İşte o video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

bazen olmaz…????

Nilperi sahinkaya (@nilperi)’in paylaştığı bir gönderi ()