Ana sayfa Sosyal Medya Seksi ve argonun kraliçesi Nilperi Şahinkaya yükselen yıldız!

Seksi ve argonun kraliçesi Nilperi Şahinkaya yükselen yıldız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yükselen yıldızı Nilperi Şahinkaya! Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ismi bir süredir sıklıkla magazin basınında ve internet ortamında karşınıza çıkıyordur. 2009 yılında Yahşi Batı filmindeki Alice karakteri ve Deniz Yıldızı dizisindeki peformansı ile dikkat çeken oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mesude karakteri ile de patlama yaptı.

Kiraz Mevsimi, Kayıp, Bu Şehir Ardandan Gelecek, Yaşamayanlar, Kuzgun gibi dizilerde boy gösteren oyuncu büyük adımlar attı. Aynen Aynen isimli diziye Youtube ortamında başlamaktan çekinmeyen Şahinkaya, şimdilerde ise yeni bir dizide hayranları ile buluşmanın heyecanı içinde.

Yakında izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, Kanal D’de yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisinde başrolde yer alacak. Sadece performansı ile değil sosyal medyadaki paylaşımları ile göz dolduran, seksi pozlarıyla yürekleri hoplatan oyuncu, güzelliğiyle ve doğallığıyla da hayranları tarafından iltifatlar alıyor.

Seksi ve argonun kraliçesi Nilperi Şahinkaya yükselen yıldız! 8

Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra Aynen Aynen’de Kerem Bürsin ile birlikte rol alan oyuncu, cinsellik içeren sahnelerin yanı sıra argo kullanımının yoğun olduğu dizide dikkat çeken bir performansa sahip. Sosyal medyada oyuncunun argo kullanımındaki doğallık ve başarı dikkate alınır ise ‘argonun kraliçesi’ denilmesi de hiç yanlış olmayacaktır.

Son dönemin yükselen yıldızı olan oyuncu, spor ile iç içe bir yaşamı benimsemiş durumda.

Bu sayede fit kalan oyuncu, her daim kendine dikkat eden halleriyle de hayranlarının yakın takibinde bulunuyor. Sosyal medya paylaşımlarında seksiliğini öne çıkartan oyuncu, kariyerinin en başarılı noktasında bulunuyor.

Seksi ve argonun kraliçesi Nilperi Şahinkaya yükselen yıldız! 9