Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın gururu Eda Ece’nin hanesine yazıldı!

Yasak Elma’nın gururu Eda Ece’nin hanesine yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yıldız karakteri ile harikalar yarattığı Yasak Elma dizisinde, reytinglerin sıçramasının sevinci içinde… Dizinin 71. son bölümünün reytinglerde AB grubunda hem Çukur hem de Sefirin Kızı’nı geçerek en çok izlenen dizi olmasında Eda Ece’nin payı çok büyük.

İlk iki sezonunda Yıldız karakteri öne çıkmıştı ama 3. sezondaki kadar çıkmamıştı. İlk 2 sezonda özellikle Sevda Ergnici Zeynep karakteri ile ve Onur Tuna da Alihan olarak daha çok sürükleyici isimler idi. Ancak bu iki ismin ayrılmasının ardından 3. sezonda Eda Ece sazı eline aldı ve Yıldız’ın komik ve eğlenceli halleri ile reytinlerin de yüksekte kalmasını sağladı.

Bir ara Sefirin Kızı ve Çukur’dan sonra Yasak Elma olarak en çok izlenen 3. dizi oldu. Ancak Sefirin Kızı’nın senaryo sorunları yaşamayaya başlayıp gücünün azalması ve Yasak Elma’nın da her hafta izleyicileri etkileyen bölümlerle ekrana gelmesi denklemi değiştirdi.

Yasak Elma, dün akşam yayınlanan bölümüyle çok iyi performans sergiledi. AB grubunda her iki rakibini de geçmesi büyük bir başarı. Eda Ece başarının kuşkusuz en önemli mimarı konumunda. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sevincini sergiledi.

Yasak Elma’nın gururu Eda Ece’nin hanesine yazıldı! 8

Hayranlarına üst üste paylaşımlarla mesajlar veren Eda Ece, teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. “Şahane reytingler aldık sayenizde. Ne kadar teşekkür etsek az. Haftaya görüşürüz” diyen oyuncu, Yıldız karakteri ile kariyerinin en başarılı dönemini de yaşıyor.

Yasak Elma’nın gururu Eda Ece’nin hanesine yazıldı! 9