Ana sayfa Dizi Haberleri Nilsu Berfin Aktaş’a gurur veren, enerjisini yükselten büyük başarı!

Nilsu Berfin Aktaş’a gurur veren, enerjisini yükselten büyük başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide canlandırdığı Gizem karakteri ile yeniden setlerde yer alıyor. Geçen sezon Benim Hayatım isimli dizide başrolde yer alan genç oyuncu, bu projenin kısa sürmesinin ardından da Kalp Yarası dizisinin son döneminde Pınar karakteri ile hikayede yer almıştı.

Yeni sezon için kendisine gelen teklifler arasında Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisini kabul eden oyuncu, yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. 48. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek ödüllerinde Pantene Parlayan Yıldızlar kategorisinde yer alan isimler arasına katılan Nilsu Berfin Aktaş, kariyerinde iyi bir dönem yaşıyor. Sokak röportajında soruları yanıtlayan oyuncu, yoğun bir şekilde dizi çekimlerine devam ettiklerini söyledi.

İzin günlerinde dolaşmaya çıkabilen oyuncu, bunun dışında kalan zamanını sette geçiriyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizi büyük bir ilgi çekti ve yaz döneminde az olan izleyici sayısına rağmen çok iyi reytingler almaya devam ediyor.

Nilsu Berfin Aktaş, “Dizi çekimlerimiz var, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir gün boşluğumuz olunca da nefes alayım dedim” şeklinde konuştu.

Nilsu Berfin Aktaş'a gurur veren, enerjisini yükselten büyük başarı! 78

Makyaj yapmayı sevmediğini dile getiren oyuncu, doğallıktan yana olduğunu söyledi. Dizi çekimleri için makyaj yapıldığında ise kendisini kötü hissettiğini belirten Nilsu Berfin Aktaş, “Hiç sevmiyorum makyajı. Sette de yapılınca yüzümde çamur varmış gibi hissediyorum. Makyaj çok sevdiğim bir şey olmasa da mecbur yapıyorum. Tatil günlerimde yüzüm nefes alsın diye makyaj yapmıyorum” dedi.

Genç oyuncu, Altın Kelebek’te Parlayan Yıldızlar arasında yer verilmesinden duyduğu mutluluğu da şu sözlerle anlattı: “Çok gururlandırıyor beni, çok mutlu oluyorum, enerjimi yükseltiyor.”

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde her şeyin çok güzel gittiğini belirten Nilsu Berfin Aktaş, ekip arkadaşlarıyla iyi bir ortam oluşturduklarını ve hepsini çok sevdiğini sözlerine ekledi.