Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral için kafalar fena karışık!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral için kafalar fena karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Tuzak dizisinde sosyal medyada ortaya atılan Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolde bulacağı iddiasının gerçekleşmek üzere olduğu ortaya çıktı. İki genç oyuncunun tv8’de partnerlik yapacak olması ise bazı izleyicileri mutlu ederken, bazılarını ise rahatsız etti.

Akın Akınözü’nün Hercai dizisinde Ebru Şahin ve Kaderimin Oyunu isimli dizide Öykü Karayel ile başarılı partnerlikleri sonrasında Bensu Soral ile nasıl bir uyum yakalayacağım merak konusu oldu. İçerde dizisiyle dikkatleri çeken Bensu Soral, uzun bir aradan sonra geçen sezon Cam Tavanlar isimli yaz dizisiyle ekrana geri dönüş yaptı.

Uzun bekleme sürecinde birçok rolü kendisine uygun bulmayarak kabul etmeyen Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisindeki performansıyla da izleyicilerden birçok eleştiri aldı. Oyuncunun karakteri yeterince iyi canlandıramadığı ve performansının sıkıntılı olduğu yönünde sosyal medyada birçok paylaşım yapılmıştı. Hatta dizinin erken final yapmasındaki nedenlerden birisinin de Bensu Soral’ın yeterince iyi olmaması izleyicilerin çok konuştuğu konulardan birisiydi.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral için kafalar fena karışık! 8

Aradan bir yıl geçti ve Bensu Soral yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Bu sefer İçerde dizisi gibi haraketli, aksiyon dolu bir hikayede izleyeceğimiz genç oyuncunun, Akın Akınözü ile nasıl bir uyum yakalayacağı merak konusu oldu.

Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisinin kapalı kutu olduğunu, Tuzak dizisinde bir sürpriz de yapabileceklerini söylemek gerekiyor. Ayrıca Bensu Soral için bu dizi kendisini kanıtlaması noktasında iyi bir fırsat da olacak gibi gözüküyor. Cam Tavanlar dizisindeki eleştirilerden sonra genç oyuncu, Tuzak dizisiyle birlikte yeniden göze girme fırsatı da elde etmiş olacak.

Talat Bulut, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı ve Onur Durmaz gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Tuzak dizisi bir intikam hikayesi üzerine kurgulanan bir yapım. Eylem Canpolat, Aziz dizisini bıraktı ve yeni sezonda Tuzak dizisini yazarak senaryo gücünü ortaya koyacak. Dizinin yeni sezonun etkili projelerinden birisi olması bekleniyor.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral için kafalar fena karışık! 9

Tuzak dizisinin ilk afişi yayınlanırken, Bensu Soral da rolü kabul ettiğini doğruladı. Oyuncu, Tuzak dizisinin çok güzel bir iş olacağını belirterek ilk açıklamasını da yaptı. Şimdi gözler dizinin çekimlerinin başlamasına çevrildi.