Ana sayfa Kadın Haberleri Nizamı Alem dizisi ile anlaşan Hatice Şendil’in geri dönüş heyecanı!

Nizamı Alem dizisi ile anlaşan Hatice Şendil’in geri dönüş heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Hatice Şendil, bayramı ailesiyle mutlu bir şekilde geçiriyor. Burak Sağyaşar ile 2015 yılında evlenen ünlü oyuncu, oğlu Can’ı ise 2017 yılının Mayıs ayında dünyaya getirmişti.

Ünlü oyuncu, oğluna hamile kalması ve sonrasında onu büyütmek için zamanını harcaması nedeniyle kariyerine ara vermişti.Ancak artık geriye dönüş vakti geldi. Oyuncu geçtiğimiz yıl dizilerde yer almak istediğini ama uygun projede bulamadığından yakınmıştı. Şimdi ise o proje ortaya çıktı ve Hatice Şendil için ekrana dönüş zamanı geldi.

Can bebek büyüdü ve Hatice Şendil, yeni sezonda TRT1 ekranında yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisinde Selçuklu Sultanı Melikşah’ın eşi Terken Hatun olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin hazırlıkları devam ederken, Hatice Şendil de çekimlerin başlamasından önce moral depoluyor… Oyuncu, eşi Burak Sağyaşar ve oğlu Can ile fotoğrafını instagram hesabından yayınladı.

Ailenin mutluluk pozlarına takipçilerden binlerce beğeni geldi. Şendil’in hayranları ekrana dönecek olmasından da çok memnun olduklarını belirten yorumlarla sosyal medyada yer alıyor.

Nizamı Alem dizisi ile anlaşan Hatice Şendil'in geri dönüş heyecanı! 7