Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bir mucizeyi birlikte yaşadı!

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bir mucizeyi birlikte yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile birlikte instagram hesabından aynı fotoğrafı paylaştı. 13 Temmuz tarihinde oğulları Marsel’i kucaklarına alan çiftin mutluluğu tarifsiz. Cansu Tosun’un her an yanında olan Erkan Kolçak Köstendil, duygularını tarif edecek kelimeler bulmakta zorlandı.

Erkan Kolçak Köstendil, “Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim” diyerek doğum sırasında destek olan doktoru dahil tüm ekibe teşekkür ederek, hastane personelinin kendileri ile yakından ilgilendiğini belirtti. Ünlü oyuncu, “Allah’a şükür, canına kurban Cansu Tosun. Hoş geldin oğlum” diyerek de mutluluğunu ifade etti.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bir mucizeyi birlikte yaşadı! 7

Zorlu hamilelik süreci sonunda anne olmanın heyecanı içindeki Cansu Tosun da eşiyle aynı fotoğrafı paylaştı. Ünlü oyuncu da duygularını şu sözlerle ifade etti.

“Sizin ile bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik… Tarifsiz derler ya hep… Gerçekten öyleymiş, her saniye şükür etmene sebep olan kocaman bir mucize…”

Yurdaer Okur, Erkan Kolçak Köstendil’in paylaşımına bıraktığı yorumda “Gözünüz aydın dostum sağlıklı uzun bir ömür diliyorum, analı babalı büyüsün Marsel bebek” diye yazdı.

Ünlü çiftin arkadaşları da hem emojilerle hem kısa mesajlarla kutladı ve Marsel bebeğe ailesiyle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diledi.

Mesaj bırakanlar arasında Şebnem Bozoklu, Aybüke Pusat, Leyla Lydia Tuğutlu, Özgü Kaya, Begüm Akkaya, Perihan Savaş, Gözde Çığacı gibi birçok ünlü isim vardı.