Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel, sürpriz isimlerle Antalya Altın Portakal jürisinde

Gülse Birsel, sürpriz isimlerle Antalya Altın Portakal jürisinde

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu yıl 57.si düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu. Ulusal yarışmalarda jüri üyeliği yapacak isimler arasında Gülse Birsel de yer alıyor. Ünlü senarist-oyuncu, sosyal medya hesabından hem yarışmayla ilgili detayları hem de jüri üyelerinin kimler olduğunu açıklayan paylaşımı yayınladı.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri başkanlığını Ercan Kesal’ın yapacağı öğrenilirken, Gülse Birsel’in yanı sıra Oyuncu Taner Birsel, Gazeteci Yazar Zeynep Oral ve senarist-yönetmen Kıvanç Sezer’in de jüride yer aldığı öğrenildi. Son olarak Jet Sosyete dizisinin senaryosunu yazan ve başrolde oynayan Birsel, mutluluğunu sevenleriyle de paylaştı.

Bu yıl festival 3 Ekim’de başlayacak ve 10 Ekim’de son bulacak. Her yıl gösterişli kortejlerle ünlü isimlerin yaptığı şehir turları, kırmızı halı seramonisinin yine yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Covid 19 nedeniyle festivalin bu yılki ödül töreni merak konusu.

Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in kısa bir süre önce Coronavirüs’e yakalandığı ve uyutulduğu haberlerinin ardından festivalde bulunup bulunmayacağı da henüz bilinmiyor.

Bu arada Ulusal Belgesel Film Yarışması jürisi ise Bingöl Elmas, Köken Ergun ve Kurtuluş Özgen’den oluştu. Festivalin Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’na seçilen 12 filmi Cemre Ebuzziya, Müge Turan ve Ömür Atay’dan oluşan jüri değerlendirecek.

İşte Gülse Birsel’in paylaşımı…

#Repost @antalyaff
・・・
57. Antalya #AltınPortakal Film Festivali’nin ulusal yarışmalarının jürileri belli oldu!

Bu yıl Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na senarist, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal başkanlık edecek. Senarist-gazeteci-yazar-oyuncu Gülse Birsel, senarist ve yönetmen Kıvanç Sezer, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Taner Birsel ile gazeteci-yazar-tiyatro eleştirmeni Zeynep Oral jürinin diğer değerli üyeleri olarak ödüllerin sahiplerini belirleyecek.

Jury line-ups have been announced for the 57th Antalya Golden Orange Film Festival’s national competitions!

This year, the National Feature Film Competition will be presided over by screenwriter, actor, director and author, Ercan Kesal. He will be joined on the jury by: screenwriter, journalist, author and actor, Gülse Birsel; screenwriter and director, Kıvanç Sezer; actor and voice-over artist, Taner Birsel; and the journalist, author and theater critic, Zeynep Oral.
.
.
.
@tckulturturizm #AntalyaFF2020 #57AltınPortakal #AntalyaAltınPortakalFilmFestivali #filmfestival #festival #antalya #ulusalyarışma @antalyabb @kesalercan @gulsebir @kivancetto @zeyneporal1

Gülse Birsel, sürpriz isimlerle Antalya Altın Portakal jürisinde 7