Ana sayfa Güncel Haberler Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan’dan sosyal medyada bakın ne rica etti?

Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan’dan sosyal medyada bakın ne rica etti?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Babil dizisiyle ekranlara gelen Nur Fettahoğlu, dizinin Pandemi döneminde ara vermesi ve sonrasında uzun bir süre bekleyişe geçilmesiyle aylardır kızı ve eşiyle birlikte tatil yapıyor. Oyuncu kardeşi ve ailesiyle de zaman zaman bir araya geldiği fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı. Tatilini bitiren Fettahoglu, kısa bir süre önce İstanbul’a döndü.

Bu hafta sonu Babil dizisinin çekimlerinin başlayacağı öğrenilmişti. Ancak Nur Fettahoğlu, dizinin yanı sıra bir başka proje için de İstanbul’da. Oyuncu, Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde rol alacak. Hazal Kaya’nın oynayacağı Sertab Bal’ın ablası Harika Bal karakterine hayat verecek.

Geçtiğimiz günlerde filmde rol alacak olan Enis Arıkan, Onur Tuna ve Hazal Kaya ile birlikte Aslı Kızmaz ve ekiple bir araya gelen Nur Fettahoğlu, yeni proje için çalışmalarına başladığını da sosyal medyadan göstermişti.

Fettahoğlu, filmde Hazal Kaya’nın iç sesini oynayacak olan Enis Arıkan’a sosyal medya hesabından bir ricada bulundu. Malum Arıkan, oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni! Nur Fettahoğlu da bu fotoğraf konusunda kendisini eksik hissetmiş olacak ki arkadaşına böyle ricada bulunmuş:

Enis bana fotoğraf çekmeyi öğret????????
Foto???????? @enisarikan

Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan'dan sosyal medyada bakın ne rica etti? 7