Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya’nın herkesi hayran bırakan elbisesini mi giymiş?

Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya’nın herkesi hayran bırakan elbisesini mi giymiş?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu, bilindiği gibi Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol almışlardı. İkili o yıllardan beri bir projede yeniden buluşmak hatta kardeşi oynamak istediklerini de belirtmişlerdi geçtiğimiz günlerde. Tam da bu isteklerinin gerçekleştiği filmin setinde bu duygularını aktardılar.

Sonunda iki oyuncu, internet fenomeni Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde birlikte rol almaya başladılar. Hazal Kaya’nın Sertab Bal’ı ve Nur Fettahoğlu’nun da onun ablası Harika Bal’ı oynayacağı filmin çekimleri bir kaç gün önce başlamıştı.

İki oyuncu, filmin setinden yaptıkları paylaşımlarla takipçilerin de mutlu ediyorlar. Hazal Kaya, instagram hesabının story bölümünden aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak yıllar sonra bir araya geldikleri Nur Fettahoğlu ile setten esprili bir gönderim yaptı.

Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya'nın herkesi hayran bırakan elbisesini mi giymiş? 9

Onur Tuna, Selin Şekerci, Enis Arıkan, Cem Belevi gibi isimlerin de rol aldığı film merakla beklenirken, Nur Fettahoğlu’nun bir başka paylaşımı ise hatırlayanları gülümsetti. Zira Fettahoğlu, siyah beyaz olarak yayınladığı bir fotoğraftaki kıyafeti gözden kaçmadı!

Aslında dikkatli bakanlar hatırlayacaktır. Hazal Kaya, kısa bir süre önce Songül Öden’in nikahında lila renkli aşağıdaki elbiseyi giymiş ve herkese “Masal prensesi gibi, peri kızı adeta” şeklinde yorumlar yaptırmıştı.

Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya'nın herkesi hayran bırakan elbisesini mi giymiş? 10

Hazal Kaya’nın üzerindeki elbise Nur Fettahoğlu’nun giydiği elbiseye benzemiyor mu sizce de? Fotoğraf siyah-beyaz olduğu için tam anlaşılamasa da modelinin aynı olduğu görülmekte.

“Hazal Kaya, bu güzelim elbisesine kıyamamış ve filmde giymesi için Fettahoğlu’na mı vermiş” diye düşündürtmekte!

Bakalım gerçekten öyle mi?

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı…

Ruhunun ritmini dinle….

Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya'nın herkesi hayran bırakan elbisesini mi giymiş? 11