Ana sayfa Sosyal Medya Yeni rolüne mi hazırlanıyor? Seray Kaya’nın izlediği programı gören Şirin ötesi bir durum algılıyor!

Yeni rolüne mi hazırlanıyor? Seray Kaya’nın izlediği programı gören Şirin ötesi bir durum algılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 3 sezon yayınlanan ve büyük dikkat çeken Kadın dizisindeki Şirin rolüyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek Seray Kaya! Zira oyunculuğuyla herkesi psikopat bir karakter olduğuna inandırdı Şirin’in. Oyuncunun bir başka projede nasıl bir rolde oynayacağı ise merak konusu!

Bu kadar keskin bir karaktere başarıyla hayat vermesinin ardından, yeni gelecek rolündeki inandırıcılığı Seray Kaya’nın oyunculuğuna kalmış ama ekranda bir kez bu kadar dikkat çeken bir rol oynayınca, unutulması da uzun sürüyor. Seray Kaya’nın yeni sezon projesi heyecanla beklenirken yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti.

Son günlerde imajını yenileyen oyuncunun kısa saçlı halini takipçileri bir süre önce gördü. Aslında saçları kıvırcık olmayan oyuncunun her bölümde kıvırcıklaştırılan saçları uzundu. Düz ve uzun saçlı olan Seray Kaya, geçtiğimiz günlerde saçını kısa kestirerek hayranlarına bir sürpriz yapmıştı.

Yeni rolüne mi hazırlanıyor? Seray Kaya'nın izlediği programı gören Şirin ötesi bir durum algılıyor! 8

Fotoğrafını paylaşmasının ardından takipçilerinden beğendiklerini belirten övgü ve yorumlar alıyor oyuncu. Seray Kaya’nın saçlarını kestirmesinin nedeni yeni bir proje mi bilinmiyor! Oyuncu şu sıralar ser veriyor sır vermiyor adeta!

Belki de sadece sıkıldığı için kesti saçlarını… Bu da ihtimaller arasında ama yaptığı son paylaşımdan sonra pek çok kişi ‘Yeni projesine mi çalışıyor? Yine ilginç sıradışı bir karakter mi geliyor?’ yorumlarını yapmaya başladı.

Seray Kaya, son yaptığı paylaşımda atv’de pek çok gerçek olayın failini bulan, dehşet verici cinayetlerin, kaçırılmaların izini süren program Müge Anlı İle Tatlı Sert’i izliyordu. “Eve dönüldüyse eğer kaldığımız yerden devam edebiliriz” notunu eklemişti. Ekran başındaki milyonlarca insan gibi o da programa mı sarmıştı, yoksa yeni karakteri için bu tür programları mı izliyordu?

Bu sorunun yanıtı kendisinde ama küçük küçük ipuçları verdiği şeklinde tahminler de yürütmek mümkün! Bakalım bunun altından ne çıkacak? Yine Şirin gibi bir psikopat karakter mi geliyor?

İşte Seray Kaya’nın son paylaşımı:

Yeni rolüne mi hazırlanıyor? Seray Kaya'nın izlediği programı gören Şirin ötesi bir durum algılıyor! 9