Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu tatil paylaşımlarında bir şeye çok dikkat ediyor!

Nur Fettahoğlu tatil paylaşımlarında bir şeye çok dikkat ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, en son Star TV ekranında Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay karakteri ile ekranda yer almıştı. İlk sezonunu tamamlayan dizinin yeni sezonda yer alacak mı, hayranları merakla beklemekte. Kuvvetle muhtemel yer alacak ancak bir ters köşe olur mu bilinmez. Zira sezon finalinde Umay, eşi tarafından zehirlenmiş ve öldüğü süsü verilmişti.

Dizinin sezon finalinin ardından dinlenmeye çekilen oyuncu, tatil pozlarını instagram hesabından takipçileri ile paylaşmakta.

Deneyimli oyuncu, tatil pozlarında ise herhangi bir falso vermemeye ve bikinisi ile net bir görüntü paylaşmamaya, mayolu pozlarında da özenli davranmaya devam ediyor.

Fettahoğlu’nun bu tavrı da dikkat çekiyor. Hayranları ise her hali ile oyuncuya hem beğeni hem de iltifat içerikli yorumlar yağdırmaya devam ediyor.

İşte Nur Fettahoğlu’nun bugün paylaştığı tatildeki son hali:

Kök….

Nur Fettahoğlu tatil paylaşımlarında bir şeye çok dikkat ediyor! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.