Ana sayfa Kadın Haberleri Nur Fettahoğlu, tatil pozlarıyla takipçilerinin bir kez daha takdirini kazandı

Nur Fettahoğlu, tatil pozlarıyla takipçilerinin bir kez daha takdirini kazandı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle ekrana hızlı dönüş yapan Nur Fettahoğlu, dizi sezon arası verir vermez tatile çıktı.

Eşi Levent Veziroğlu ve kızı Elisa ile birlikte tatile giden oyuncu, vaktinin büyük kısmını kızıyla birlikte geçiriyor.

Birlikte keyifli anlarını instagram’da paylaşan Nur Fettahoğlu’nun doğal halleri, takipçilerinin de beğenisini kazandı.

Ünlü oyuncunun kızıyla birlikte çıplak ayak sokaklarda dolaştığı, birlikte oyunlar oynadığı, dans ettiği anlardaki doğallığı dikkat çekiyor.

Takipçileri, “Ne kadar doğalsınız, anne-kız çok tatlısınız” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa’nın o fotoğrafı:

Nur Fettahoğlu, tatil pozlarıyla takipçilerinin bir kez daha takdirini kazandı 7

Bu kadar basit işte… ?

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.