Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu’ndan ‘barış’ pozu

Nur Fettahoğlu’ndan ‘barış’ pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle, uzun bir aradan sonra ekrana bomba gibi dönen Nur Fettahoğlu, şu sıralar tatil yapıyor.

Dizinin sezon arası vermesinin ardından eşi ve kızıyla tatile çıkan ünlü oyuncu, keyifli pozlarını instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Nur Fettahoğlu’nun son paylaşımındaki mesaj ise dikkat çekti.

Fettahoğlu, aşağıdaki fotoğrafına “Peace…?” notunu düştü.

Yerli ve yabancı çok sayıda hayranından yorum ve beğeni yağan oyuncunun bir takipçisinin fotoğrafın biraz puslu görünmesi nedeniyle “Fön makinesiyle mi çektin, biraz bulanık sanki” notu dikkat çekti.

işte Nur Fettahoğlu’nun son paylaşımı:

Nur Fettahoğlu'ndan 'barış' pozu 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.