Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’nu soru yağmuruna tuttular! Artık ne paylaşsa aynı soru karşısında!

Nur Fettahoğlu’nu soru yağmuruna tuttular! Artık ne paylaşsa aynı soru karşısında!

tarafından ker_def

Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, şu sıra sosyal medyadan ne paylaşsa, muhtemelen aynı soruyla karşı karşıya kalacak: Umay öldü mü?

Televizyongazetesi/Detay – Kardeş Çocukları dizisinde oynayan Fettahoğlu, instagram sayfasından, bir süredir yüzü olduğu markanın reklamını paylaştı.

Ancak takipçilerinin pek çoğu, ona dizide Umay’ın ölüp ölmediğini soruyor.

Dizinin sezon finalinde kocası Reşat’ın kahvesine attığı ilaçla yere düşen Umay’ın dizide öldü gösterilmesi, yeni sezona merakı da arttırdı.

Yaz döneminde ara veren diziyle ilgili bu soru yanıt bulamayacak! Yeni sezonda Nur Fettahoğlu’nun rolüne devam edip edemeyeceği büyük merak konusu.

İzleyici ise Nur Fettahoğlu’nun sosyal medyada peşini bırakmayacak gibi duruyor! Ancak oyuncunun bu soruya yanıt vermesi de pek olası değil!

Nur Fettahoğlu’nun son paylaştığı video ise aşağıda:

Cildim onunla her yaşta güzel ? @lorealskin #yaşuzmanı #cildimheryaştagüzel

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.