Ana sayfa TV Programları Nuray Hanım ve Perihan Hanım arasında gerginlik! Zuhal Topal’la Sofrada 144. Bölüm

Nuray Hanım ve Perihan Hanım arasında gerginlik! Zuhal Topal’la Sofrada 144. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 14 Mart Perşembe 144. bölümde gelin heyecandan tir tir titredi! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 144. bölümünde Emine Anlı’nın gelini İpek Ayşe Anlı’nın sofrasına konuk olundu. Fox TV’nin sevilen programında bir hafta daha bitmek üzere. Zuhal Topal’la Sofrada 15 Mart Cuma günü yayınlanacak 145. bölümüyle haftanın finalini yapacak ve 10 bin TL kazanacak gelin ortaya çıkacak. Peki 14 Mart Perşembe günü neler yaşandı? Detaylar haberimizin devamında bulunuyor. Videodan ise 144. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Fox TV’de ekrana gelen yarışmanın 4. gününde kayınvalideleri ağırlayacak olan İpek Hanım, 42 yaşında ve 21 yıllık evli. Bir çocuk sahibi olan İpek Hanım, gerçek bir mutfak tutkunu.

Kayınvalidesi Emine Hanım ise otoriter, dobra ve biraz inatçı.

Menüsüyle hayli iddialı olduğunu söyleyen İpek Hanım’ın yemekleri kayınvalideler tarafından kıyasıya eleştirildi.

Kayınvalideler, daha sofraya oturur oturmaz 22 yıllık gelin olan İpek Hanım’ı, kıdemli bir gelin olarak yerden yere vuruldu!

Çorbayı getirirken tabaktan taşmış olmasını eleştiren kayınvalideler, giriş kapısına gül döken İpek gelini “Gerek yoktu, ayağımız kaydı” diyerek eleştirdiler.

Mutfağa giren Nazmiye Hanım, mutfağın hijyenik olmadığını, dağınık olduğunu söyleyerek eleştirdi.

İpek gelinin yemek hazırlığı sırasında çok rahat olduğu ama kayınvalideler geldikten sonra heyecandan tir tir titrediği görüldü.

Bardağa ayran koyarken elleri titreyen İpek Hanım, ayranı masaya döktü.

Kayınvalideler de bu durumu farkedip 22 yıllık bir gelin için fazla heyecan yaptığını söylediler.

İpek Hanım, normal hayatında da misafir geldiğinde çok telaşlandığını belirtti.

İpek gelinin menüsü şöyle:
Vegatalı toros çorba
Kalp lahmacun
Sebzeli tavuk bohça
Mısırlı pilav
Salata sandalı
Milföylü muhakkak denenmesi gereken tatlı

İpek gelinin yemeklerine yorumlar nasıl oldu?
Toros çorbasını Ezo Gelin çorbasına benzeten kayınvalideler, köftenin orjinalinde bulgur veya kıyma ile köfteler olmasını beklediklerini söylediler. Bekledikleri çorbayı bulamadıklarını söyleyen kayınvalideler, lezzetini beğense de Toros çorbası olmadığını söylediler.

Kalp lahmacunun iç harcı tuzsuz ve kuru bulundu. Hamurunun çıtır çıtır olması beğenilirken iç harcı lezzetsiz ve az olarak değerlendirildi.

Ana yemekte servis edilen sebzeli tavuk bohça genel olarak iç harcı lezzetli ve güzel bulundu. Pilavı biraz yağsız ve fazla pişmiş bulan kayınvalidelerden Muhabbet ve Nazmiye Hanım dışında diğer kayınvalideler beğenmedi.

İsmi hayli ilginç olan ‘Milföylü muhakkak denenmesi gereken tatlı” ise ismi nedeniyle eleştirildi. Milföyü zaten herkesin bildiğini söyleyen kayınvalideler, bu durumu eleştirmeden duramadı.

Tatlının karamelini hazır kullanması eleştiri konusu oldu. Kreması beğenilmeyen tatlının, kuru olduğu konusunda da tüm kayınvalideler hemfikir oldu.

Kayınvalideler geline kaç puan verdi?
Perihan Hanım 3

Nuray Hanım 3

Nazmiye Hanım 5

Muhabbet Hanım 3

Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu…