Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, 2019 yılında Türkiye için toz pembe bir tablo çizdi!

Nuray Sayarı, 2019 yılında Türkiye için toz pembe bir tablo çizdi!

tarafından ker_def

2019’da Türkiye’yi neler bekliyor? Nuray Sayarı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş tarihini referans alıp, gezegenlerin durumlarına bakıp 2019 yılı ile ilgili önemli bilgiler sundu. Habertürk ekranında Haber Global’a konuk olan Astrolog Nuray Sayarı, Türkiye’nin 2019 yılındaki görünümüyle ilgili detayları Özge Uzun’a anlattı…

Nuray Sayarı, şunları anlattı:

“2018, 2017 ve 2016 kadar zor yılları bir daha görmeyeceğiz. 2018 cendereli bir yıldı. Bu sene bütün tutulmalar Oğlak-Yengeç aksında gerçekleşecek. Aslan burcunda Ay Tutulması var, 21 Ocak’ta… Güneş erkeği, Ay kadını temsil eder. Güneş tutulduğu anda kocanızla, babanızla, oğlunuzla yani hayatınızdaki erkeklerle ilgili bitişler ve yeni başlangıçlar olur. Ay tutulması olduğu zaman da hayatınızdaki kadınlar;  anneniz, kızınız, kadınlarla yaptığınız işleriniz onlarda bitişler olur.

Ben güneş tutulmalarını severim eskiyi bitiririm, yeniye geçerim.

Ay tutulmalarında ise çok yorulurum.

Türkiye kuruluş tarihi itibariyle Akrep burcunda. 31 Aralık ile birlikte ülkedeki bütün felaket tablosu çizenlere elveda diyorum. 29 Ekim 1923’te doğan bir bebek gibi benim ülkemin güneşi Akrep’te doğduğu saatte ufukta yengeç burcu yükseliyordu.

Dedikodu yapmaktan hoşlanan, herkese sofrasını açan kepçe ile verip kaşıkla alan, biraz iki yüzlü bir milletiz.

2019 yılında Avrupa ile alakalı ülkemizin müthiş dedikodusu yapılacak. Avrupa Birliği önümüzde ‘girin’ diye yalvaracak, biz girmeyeceğiz. Yani biz dünya lideri olma yolunda ilerliyoruz. Avrupa’nın Türkiye’ye ihtiyacı olacak ama bizim kimseye ihtiyacımız olmayacak.

Şu andaki ekonomik zorlanmadan başka bir zorlanma yok. Haziran ayına kadar kötülük tablosu çizenlere, ‘nasıl yüzümüze bakacaksınız’ diyorum.

Asılsız dedikodular birçok kişinin kemer sıkmasına sebep oluyor. Ekonomide çok büyük bir aydınlanma olacak. Biz petrol satacağız. Müthiş bir zenginliğe giriyoruz. Ortalık karışacak. Biz zenginliğe giderken, yükselmeye devam edeceğiz. ‘Benim ülkem nasıl bir ülkeymiş’ diyeceğimiz müthiş sonuçlar çıkacak.

Çok güzel bir yıl olacak 2019.”