Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Akrep burcu yorumunda yeni sürprizler var!

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Akrep burcu yorumunda yeni sürprizler var!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Akrep burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Akrepler, işinizi severek yapıyorsunuz ve bunun karşılığını yakında alacaksınız. Parasal konularda da yeni sürprizler sizi bekliyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili gizemler var dikkat edin. İyice anlamadan iyice çözmeden ilişkinizi hayatınızın merkezine koymaktan çekinin. Tanıyın flört edin, bağlanmak için acele etmeyin. Yeni evliliğe adım atanlar son derece uyum içindesiniz. Ev değişikliği planlıyorsanız, yapamadığınız değişimleri kolaylıkla yapacağınız bir hafta. Aynı zamanda size göre kritik olan gizemler var mıdır partnerinizle ilgili, kendine ait bir takım gizemleri olabilir takılmayın bu duruma. Size söylerse kızarsınız diye düşünüyordur. Hazır uyumluyken uyumsuzluk yaratmayın. Sağlık konusunda iyi bir hafta, evham yapmayın doktora gidin. Bu hafta insanlar hakkında biraz meraksız olun.