Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Aslan burcu yorumunda psikolojinize dikkat uyarısı

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Aslan burcu yorumunda psikolojinize dikkat uyarısı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Aslan burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Aslanlar, özellikle insan zorlandığınız yıprandığı her konuda bedenen hastalanır. Bu hafta güçlü bir psikolojiye sebep olmalısınız. Yaşadığınız gerginliklerden dolayı başarılarınız artabilir. Ertelediğiniz kararlar konusunda cesur olmalısınız bu hafta. Örneğin iş değiştirmeyi ertelediniz, işi bitirmeyi ertelediniz, bu hafta cesur olun. Özel hayatınızdaki dalgalanma ise bir süre daha devam edecek. 10 Marta’a kadar. Kararsız kaldığınızda yaşam enerjini düşüyor. Eşiniz sizden uzaklaşmak istiyorsa ona gitme demeyin. Bırakın gitsin, ya hepten bitecek ya da tamamen kazanacaksınız. Ya hep ya hiç dediğiniz her konuda net olun, cesur olun. Bugünlerde sırtınız ağrıyabilir dikkat. Hayatınızdan gitmek isteyene esenlikler dileyin. Bu hafta beddua etmemeniz gereken bir hafta. Beddua ederseniz bu hafta döner dolaşır sizi bulur. Olumsuzluk yaşatan herkese esenlik dileyin. Ya hep ya hiç olmanız gereken bir haftadasınız. eğer böyle olmazsanız aşk hayatınızda da mutsuz olursunuz. Bu hafta kendinizi yenileyin, yüklerinizi atın, belinizdeki sırtınızdaki ağrılardan kurtulun.