Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Yengeç burcu yorumunda pozitiflik müjdesi!

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Yengeç burcu yorumunda pozitiflik müjdesi!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Yengeç burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Yengeçler, yetenekleriniz bu hafta yabana atılmayacak. Etrafınızdakiler hayatı boşvermiş gibi görünebilir, düşünmeyin. Pozitij enerjinizle birçok konuda fark yaratabilirsiniz. Yabana atılmayacak yetenekleriniz var, yeteneklerinizi değerlendirin. Biraz boş vermiş davranıyorsunuz, üzülebilirsiniz. Ertelediğiniz görüşmeleri, planladığınız kararları bu hafta bir an önce almaya dikkat edin. Ben hiç bir şeyi yapamam demeyin, yapamayacağınız yemekleri yapabilir, kaldıramayacağınız güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz bu hafta. Her türlü imkana sahipsiniz. Partneriniz sizi boşvermiş gibi görüyor olabilir, fakat kendinizi oyalıyorsunuz. Onlar suçluluk duygusuna girmiş olabilirler. Aslında çok güzel boşvermişlikten üzülmeyin. Önemli olan takılmamak, boş vermiş olmak. İç huzurunuz çok önemli. Para konusunda elinizden çıkan bi kayıp varsa, bu hafta o paralar size geri dönebilir. Çalıştığınız işte bu hafta anlaşılır olabilmeniz önemli.