Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı ASLAN Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı ASLAN Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, ASLAN BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Aslanlar,karakterlerinden kaynaklanan travmatik durumlar olabilir bu hafta. Sinir ve öfkenizi bastıramadığınız takdirde, tartışmacı olabilirsiniz bu hafta. Aşk hayatınızda bu hafta ayrılık planlıyorsanız biraz daha üstünde düşünün. Yaşadığınız sıkıntılar, sizin karakterinizden olabilir. Kendinizi yanlış anlatabilir, aktarabilirsiniz. Bu zorlanmayı yapmadığınız takdirde hayatınızda bir çok şeyiniz bitebilir. İşini, ilişkiniz bitebilir. Bu hafta sinirli agrasif duruş sergilemeyin. Bunu başardığınız takdirde hayatınızda her şey yolunda gidecek. Öfke gerginlik hiç bir işe yaramıyor. Egolu olmayın, gergin olmayın. İçinizdeki size sımsıkı sarılın. Çalıştığınız işte ya da çalışanlarınıza agrasif durum sergilerseniz, işinizden olabilir. İradeli olun, idareci tavırlar sergileyin. İşten ilişkiye iletişim konusunda öfkeli duruşlar sergilemeyin. Sakin olun, sinir sisteminizi rahatlatın. Sıhhat ve saplıkta spor yapanlar spor kazalarına dikkat edin. Yeni spora başlayanlar çok dikkat edin. Beden sağlığınızda tansiyona dikkat edin.