Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Yengeç burcunu uyardı; aşkta alarm zilleri çalışıyor!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Yengeç burcunu uyardı; aşkta alarm zilleri çalışıyor!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Yengeç burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Yengeçler, yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz bu hafta. Alacağınız kararlar akla yatkın olursa kazanırsınız. İlişkinizde baskıcı olmayın. Hayatınızdaki kişi ilişkiye mola vermek istiyorsa onu özgür bırakın. İlişkinizi bu hafta kontrol altına almayın. Aynanın karşısına geçin diyin ki ne kadar önemliyim, ne kadar değerliyim. Özellikle bu hafta partner sizi tehdit ediyor zannedebilirsiniz. Biraz mola vermek isteyebilir ne olur bunu tehdit olarak algılamayın. Peki hayatım diyin. Bu hafta kendilerinden uzaklaşmak isteyen partnerinizin saygıyla karşılayın, sabırla bekleyin. Belki onun gidişi keşke daha önce gitseydi dedirtebilir.

Alacağınız kararlarla alakalı, yatkın olursanız çok şey kazanırsınız. Sebeplerini söyleyerek uzaklaşın eğer uzaklaşmak istiyorsanız. İş ve kariyer yaşamınızda değişime açık olun, yerinizde saymayın. Hak ettiğinizi kazanmaya doğru gidiyorsunuz. Çarşambaya kadar olan dönemde kendinizi fazla yormamaya özen gösterin. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Çıkmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki kişiler ihtiyaç duyabilir.sabırlıca beklemek size çok şey kazandırabilir. Şüphe kuşku insanı mahveder. Gitmek isteyene ya da gitmek istiyorsan baskı kurma. Gitmek istiyorsan vicdan yapıp kendini durdurma.