Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda İkizler burcuna ‘sakın yapma çok üzülürsün’ mesajı!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda İkizler burcuna ‘sakın yapma çok üzülürsün’ mesajı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki İkizler burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili İkizler, iki uyarı yapıyoruz, öç almak için birleştiyseniz eski sevgilinizle daha çok üzülürsünüz. Hedeflerinize bir adım daha yaklaşacağınız zamanlar bu haftalar. Planlarınızı daha düzenli yapın, attığınız adıma dikkat edin. El bilek kaza olaylarına dikkat edin. Görüntü olarak liderlikten uzaklaşalım, baskıcı olmayın. Güzel, başarılı ve şanslı bir hafta. Özellikle iş hayatlarında yeni sorumluluklar alacaksınız. Yükseliş yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işin sorumluluğunu alacaksınız. Yersiz şüphe ve endişeden uzak durun. Huzursuz olarak çalışmalar yapmayın. Yeni işler geliyor.

Önemli dostluk ve arkadaşlıklar var. Bazı anlar vardır gözlerinizde gözlem yapın, dikkat edin. Bilinç altınızın huzurlu olması için çaba harcayın. İlişki konusunda önünüzü göremiyorsanız net sonuçlar elde edeceksiniz. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yakın çevrenizi ihmal etmeyin. Bu hafta kıskançlık ve şüpheden uzak durun. Bu hafta seni en çok yoracak şey kıskançlık ve şüphecilik.”