Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Koç Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Koç Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için KOÇ burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

20 Mart itibariyle Güneş burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzdeki bir aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz. Birçok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz.

Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Finansal konular yine gündeminizde olacak.Kazançlarınız finansal kaynaklarınız ile ilgili zevkinize, keyfinize fazlaca düşkünce harcamalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri elde etmeye yönelik ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığında hareket etmek sizleri zor duruma sokabilir. Birlikte olduğunuz biri var ise onun için harcamalar yapabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Ama Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.