Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Koç burcu yorumu; sinir sisteminiz bozuluyor!

Nuray Sayarı haftalık Koç burcu yorumu; sinir sisteminiz bozuluyor!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Koç burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Koç burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Koçlar, ailenizle sorunlarınız sizi yıpratabilir. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Özellikle bu hafta hızlı bir tempoyla başlayabilirsiniz. Neye yetişeceğim nasıl sonuçlandırıcağım olayları, hayatın neresinde doğru cümleler kuruyorum diye uyanmış olabilirsiniz bugün. Bu hafta eşlerinizle birbirinize yaptığınız haksızlıklarla yüzleşme haftası. Bağırarak çağırarak öfkenizi kusarak hem sinir sisteminizi bozarsınız.

Hem de karşınızdakinin size duyguyu saygıyı yitirirsiniz. anlatmak istediğiniz şeyleri sakin anlatın, sinir sisteminizi bozmayın.Aşkta ayrılık yaşayanlar, eşiyle yol ayrımına girmiş burçlar tartışmadan kendinizi anlatın. Kapılar yüzlerinize kapanabilir bu hafta. Yaptığınız plansız programsız harcamalardan dolayı bu hafta pişmanlık duyabilirsiniz. Hiç bir şey için pişmanlık çözüm değil. Olması gerekiyordu oldu, yaşanması gerekiyordu yaşandı diye düşünün. Geçmişi bu hafta düşünmeyin. Burnunuzdan 7 defa nefes alıp verin ve Allah’tan en iyisini isteyin.

Kimse için üzülmeyin. Sinir sisteminiz zayıfladı bu hafta. Silkelenin ve tartışmayın çatışmayın.İşsiz bir Koç burcuysanız daha önce başvurduğunuz bir yerden gizlenen saklanan şeyler ortaya çıkabilir. Ailenizin sorunları bu hafta sizi yıpratabilir. Bu haftanın spotu: Ben değerliyim demenizi ve imam tahtanıza vurup söyleyin. Siz kendi değerinizi bilmezseniz, kimse sizin değerinizi bilmez. Vücudunuz sıkıntıya girdiyse mutlaka namaz abdesti alın.