Ana sayfa Dizi Haberleri Nuray Sayarı haftalık Boğa burcu yorumu; köklü değişiklik yapacaksınız

Nuray Sayarı haftalık Boğa burcu yorumu; köklü değişiklik yapacaksınız

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Boğa burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Boğa burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Boğalar, İlişkilerde ani kararlar almak zorunda değilsiniz. Bir evliliğe bir ilişkiye sahip Boğa burcuysanız ilişkinizin bu dönem enerjisi bozulmuş olabilir. Bu hafta ani kararlar almamalı, dürtüsel fevri davranmamalısınız. Dinlemeyi bilmeyen kadın da dinlemeyi bilmeyen erkek de kaybeder. İlişkinizde pürüz ve problemler yaşıyorsanız, sakin ol, baş başa konuşalım demeyi denemediyseniz deneyin. Bağırarak hiç bir iletişim kuramazsınız.

Köklü bir değişikliğe girdiniz bu hafta. Gezegenlerin konumu size diyor ki haftanın ilk 3 gününde gerginlikler olarak, çevrenizdekilerle iletişiminiz bozulabilir. Finans alanında da sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ruhum sıkıldı alışveriş yapacağım diye düşünürseniz aldığınız hiç bir eşyayı kullanmayacaksınız.  Dua edin, sevdiğiniz insanlarla konuşun ama kimseyle dertleşmeyin. Dertleştiğiniz kişinin sizi nasıl yönlendireceğini bilemezsiniz.

Sizi ayrılığa itebilir daha çok pişman olabilirsiniz. Yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek. Ani kararlar almaktan sakının. İnsanlara isteklerinizi anlatırken biraz zorlanabilirsiniz.Bu hafta kariyeriniz yükselecek. Aşk hayatınızda ani kararlar almadıktan sonra mutlu olacaksınız. Sorun olan her şeyi kendi içinizde çözün. Alın yastığı karşınıza probleminizi yastığa anlatın.