Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık OĞLAK burcu yorumunda yalan söylememenizi öğütlüyor!

Nuray Sayarı haftalık OĞLAK burcu yorumunda yalan söylememenizi öğütlüyor!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı’dan Ocak ayının ilk haftası için OĞLAK burcuna önemli tavsiyelerde bulundu.

Nuray Sayarı Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına katıldı. Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı programda ünlü astrolog haftalık olarak burç yorumları yaptı.

Nuray Sayarı’dan oğlak burcu için 2019 yılının ilk haftası bazında yorumlar geldi.

İşte detaylar:

“Bu hafta hayata karşı duruşunuzdan iş hayatınızda, sosyal yaşamınızda soğuk bir görüntü verebilirsiniz. Satürn ve Plüton’un oluşturduğu etki nedeniyle kabul edilmesi en zor gerçeklerin bile farkında olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Ama bu sizin enerjiniz aşağıya düşürmeyecek. Bu sizin ruhunuzu yükseltecek, daha cesur ve daha atak olmanıza sebep olacak.

Bu hafta sosyal ilişkilerinizde, arkadaşlıklarınızda tamamen karamsarlığa son vermelisiniz, yıl boyunca da karamsarlığa son vermeniz gereken bir yıldasınız…

Hafta boyunca rüyaların yol gösterici olabileceğini öğreneceksiniz. Yeni yılın ilk haftasında gördüğünüz rüyalara önem verin. İlham verdiğiniz ve ilham aldığınız kişilere kapılarınızı açın. Öz güveninizi yükseltecek ortamları artırmaya özen gösterin.

Hayat sizin için bir armağan, Satürn bu hafta size daha düzenli ve daha disiplinli olmanız konusunda etki edecek. Plüton ise yapamayacağınızı düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirebileceğiniz azmini, güvenini size katabilir. Sosyal hayatınızda ve arkadaşlarınız arasında karamsar düşünen kimseye tahammülünüz olmayacak.

Siz siz olun kimseyi bu hafta eleştirmeyin ve kınamayın. Özellikle sevdikleriniz hatta sevmediklerimiz hakkında bile konuşurken dedikodu, gıybet yapar gibi olmayın. Sağlığınıza özellikle de kemik yapınıza, omurganıza dişlerinize özen gösterin.

Yılın tamamında karamsarlıktan uzak durun. Çevrenizdeki kişileri de çok fazla değiştirmeye çalışmayın. Bu hafta kendinizi güçlü, güvende ve huzurda hissedeceksiniz.

Kendinizi geliştireceğiniz ve yetiştireceğiz bir haftadasınız.

Aşkta yalanın siyahı-beyazı olmaz. Partnerinizden hiçbir şeyi gizlemeye çalışmayın. Yoksa yalancı durumuna düşersiniz. Bu da ilişkilerinizde bölünmelere, dağılmalara sebep olur. İhmalci olmamaya, abartılı davranmamaya, yalan söylemeye özen gösterin.

Yalan söylerseniz terk edilme, dağılma, ayrılma yani gözyaşı sizi bekliyor.

Hayatı kendinize Zindan etmek istemiyorsanız asla yalan söylemeyin.

Ciddi anlamda hüzün üzüntü ve keder yaşamanız mümkün. Eğer yalan söylememeye dikkat ederseniz olası tehlikelerden kendinizi korursunuz.