Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Terazi burcu yorumu; aşkta fikir ayrılığına düşmeyin!

Nuray Sayarı haftalık Terazi burcu yorumu; aşkta fikir ayrılığına düşmeyin!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Terazi burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Terazi burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Teraziler, bu hafta fikir alışverişlerine dikkat edin. Göz sağlığınıza dikkat edin. Ciddi ciddi yüzleşmeler yaşadınız gördükleriniz gözlerinizde zorlanma etkisi yaşatmıştır. Doktor yardımı alın mutlaka.İlişkilerinizde ve aşklarınızda eşlerinizle partnerlerinizle ortak karar almaya özen gösterdiğiniz bir haftadasınız.

Değişimler konusunda fikir ayrılığı yaşıyorsanız birbirinizi anlamak konusunda fikir ayrılığına düşüyorsanız sakın düşmeyin.Bütçenizi çok iyi planlayarak harcamalarınızı yapın. Ailesel ilişkilerinizde ay karşıt burcunuzda ilerleyecek ve dikkatiniz partnerinizde olacak.

Neden benimle aynı fikirde değili takılabilirisiniz ama ortak karar almaya çalışın. İş hayatınızda ortak çalışıyorsanız fikir ayrılığına girmemeye çalışın. yazarak anlatmaya çalışın derdinizi. Mevcut düzenlerinizin devamını aynı şekilde sağlayın.Haftanın spotu: Konuşmak yerine yazın.