Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Akrep burcu yorumu; çok şanslısınız çok şımaracaksınız

Nuray Sayarı haftalık Akrep burcu yorumu; çok şanslısınız çok şımaracaksınız

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 11-17 Mart tarihleri için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, tüm burçlar için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıklamalar yapan Nuray Sayarı’nın Akrep burcuna önemli tavsiyeleri vardı.

Nuray Sayarı’nın 11-17 Mart haftalık Akrep burcu yorumu şu şekilde:

Sevgili Akrepler, cazip ve çekici bir görünüm elde edeceksiniz. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir zaman. Güven duygusunun önemini anlayacaksınız. Daha önceden elde edemediğiniz biri varsa elde edemediğiniz elde edeceksiniz, yalvartamadığınızı yalvartacaksınız. Bu hafta çok şanslısınız, şımarabilirsiniz. Sizi zorlayan ilişkiniz varsa aman çekemeyeceğim diyeceksiniz.

Bir silkelenme, bir uyanış yaşayacaksınız. Göremediklerinizi göreceksiniz bu hafta. Özellikle “anne söylüyordun benim gözümdeki perde kalktı” diyeceksiniz. Anne babanızı dinleyin. Hayırsız olan her şeyi hayatınızdan atacaksınız. Sizi yerinde saydıran arkadaşlardan kurtulacaksınız. Hayatınızda yanlış hiç bir şey kalmayacak. Göremediğiniz doğruyu göreceksiniz.İşinizde çok iyi para kazanacaksınız bu hafta sürprizlere hazırlıklı olun.

Sağlık konusunda psikolojik anlamada çok güçleneceksiniz. Sağlıklı diyetler yapmaya önem gösterin. Bu hafta incelme haftadasınız, arkadaşınız kullandığı diyet listesini siz yapmayın. Bu haftanın spotu: Güven duygunuzu kazandığınız için her şeye şükredin. Şükrettikçe şükür artacaktır.