Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı KOVA Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı KOVA Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, KOVA BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Kovalar, bu hafta ısrarcı olmayın.Her konuda baskı kuracaksınız. ÇEvrenizdeki kişilere kendi fikrinizi ısrarla kabul ettirmeye çalışmayın. Ani tepkilere açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz, dikkat. Şansınızın döneceği bir hafta olabilir. İlişkinizi bu hafta darma duman edebilirsiniz, çocuklarınıza baskıcı olmayın ısrarcı tavırlar sergilemeyin. Geçmişte yaşanan mevzuları bu hafta bırakın. Kariyerinizde terfi alabilirsinizi ama çevrenizdeki kişilere baskıcı olursanız tüm şansınız elinizden gider. Baş ağrılarınız sinirden olabilir. Dikkat edin. Dediğim dediksiniz elinizi kolunuzu dişinizi sıkabilirsiniz. Bu hafta rahat olun kendinizi bırakın. Israrcı olduğunuz takdirde şansızını bitebilir. Tepkilere açık olun. Elektirk çarpmalarına dikkat edin.