Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı BALIK Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı BALIK Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, BALIK BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Balıklar, aşık olabilir, kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Hayata başka bir açıdan bakmaya çalışın. İçselleştirmeyin, sağlığınızdan olmayın. Sıkıntılı günleri arkanızda bırakıyorsunuz. Geçmişi çok fazla düşünmeden önünüze bakmalısınız. Baş ağrılarınız stres yapmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

İş hayatlarında yaşadıkları zorlukları bu hafta tamamen ortadan kaldıracak durumları yaşayacaklar. Özellikle geçmişi çok fazla düşünen balık burcu iseniz geçmişi düşünmeyi bırakın, önünüze bakın. Aynı zamanda stres yapmamaya özen gösterin. Yüreğinizde bir sıkıntı hissediyorsanız bu sıkıntının geçici olduğunu kendinize hatırlatın. İş, kariyer ve para alanında çok zorlandınız. Birçok belirsizliği bir arada yaşadığınız. Bu belirsizlikler ortadan kalkıyor. Birikimlerinizi bu hafta planlayacaksınız.