Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 2019 yılı KOVA BURCU yeni ve özel yorumu!

Nuray Sayarı’dan 2019 yılı KOVA BURCU yeni ve özel yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılına özel burç yorumlarında bulundu… Yeni yılda burçları neler bekliyor? Sayarı, 2019 yılında meydana gelecek astrolojik gökyüzü olaylarına da bakarak burçlarla ilgili ayrıntılı tahminler yaptı. Dikkat edilmesi gereken konular, önemli aylar, dönemler… Burcunuza göre Nuray Sayarı’nın sizlere önemli tavsiyeleri bulunuyor.

Koç, Boğа, İkizler, Yengeç, Aslаn, Bаşаk, Terаzi, Akrep, Yаy, Oğlаk, Kovа ve Bаlık burcu için Nuray Sayarı’nın çok özel bilgilerini sizler için derledik. Ünlü Astrolog 2019 yılında burcunuzla ilgili çok özel bilgiler sunuyor.

NURAY SAYARI’DAN EN YENİ KOVA BURCU 2019 YORUMU:

Kova çok spekülasyonlu bir yıl yaşadı. Çok çalıştılar, çok yoruldular, çok yıprandılar. 2019 yılında ektiğinizi biçeceksiniz. Birçok kovanın evliliği bitti, ilişkisi bitti. Mars bizim içimize etti.

Şimdi iyi bir döneme girdik. Bağınıza ne ektiğiniz önemli. Doğruluk ektiyseniz doğruluğu toplayacaksınız. Yanlış ektiyseniz yanlışı toplayacaksınız. Diken ekip gül toplayanı hiç gördünüz mü? Ne ektiğinize yıla girmeden karar verin. Eğer ki, bir takım yanlışlarınız varsa 2019’a girmeden arının.

2019 yanlışımız yoksa içimiz çok rahat olsun.

TÜM BURÇLARLA İLGİLİ NURAY SAYARI’NIN DETAYLARI YORUMLARINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: