Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 2019 yılı BOĞA BURCU yeni ve özel yorumu!

Nuray Sayarı’dan 2019 yılı BOĞA BURCU yeni ve özel yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılına özel burç yorumlarında bulundu… Yeni yılda burçları neler bekliyor? Sayarı, 2019 yılında meydana gelecek astrolojik gökyüzü olaylarına da bakarak burçlarla ilgili ayrıntılı tahminler yaptı. Dikkat edilmesi gereken konular, önemli aylar, dönemler… Burcunuza göre Nuray Sayarı’nın sizlere önemli tavsiyeleri bulunuyor.

Koç, Boğа, İkizler, Yengeç, Aslаn, Bаşаk, Terаzi, Akrep, Yаy, Oğlаk, Kovа ve Bаlık burcu için Nuray Sayarı’nın çok özel bilgilerini sizler için derledik. Ünlü Astrolog 2019 yılında burcunuzla ilgili çok özel bilgiler sunuyor.

NURAY SAYARI’DAN EN YENİ BOĞA BURCU 2019 YORUMU:

Boğalar, tepeden tırnağa Uranüs hayatta bunu yapamam, hayatta bunu konuşamam, hayatta dedikleri her şeyi yapıyor olmakla birlikte 2019’un tamamında çok eleştirilecekler, çok fazla haklarında konuşturacaklar.

Hakkınızda çok konuşulacak, çok fazla eleştiri yapılacak. Yapamam dediklerinizi yapmak, söyleyemem dediklerini söylemek sizin hayatınızda içsel sarsıntıya sebep olabilir. Uranüs burcunuzda devrim yaratmanıza etki edip neden olurken, masraflarınızı kısıtlamaktan yana da birazcık planlama yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Lütfen kıtlık bilinci çekmeyin. Neden çalışıyorsunuz? Kazanıp, harcamak için ya da yatırım yapmak için. Gezegenler Boğaları uyarıyoruz, cimrilikten, kıtlık bilincinden uzaklaşırsanız bolluğunuzu, bereketinizi daha çok artırırsınız. Aynı zamanda gizli aşklar, saklı ilişkiler yaşamamaya çok önem vermeniz gerekiyor. 2019’da sağlıksız ilişkiler yaşamaya kalkarsanız, anında enseleneceksiniz.

Bu nedenle düzeninizden olacaksınız, zorlanmalara maruz kalacaksınız. Hiçbir konuda büyük konuşmayın, siz siz olun “Ben iyi bir hayat kurmayı planlıyorum” olumlaması ile yeni yıla girin. “Ben mutlu olursam, çevremdeki herkes ile mutlu olurum” diye bilinç altınızı kodlayın. Hayatı akışına bırakın ki iyi bir yıl yaşabilmeniz için.

TÜM BURÇLARLA İLGİLİ NURAY SAYARI’NIN DETAYLARI YORUMLARINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: