Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 2019 yılı TERAZİ BURCU yeni ve özel yorumu!

Nuray Sayarı’dan 2019 yılı TERAZİ BURCU yeni ve özel yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılına özel burç yorumlarında bulundu… Yeni yılda burçları neler bekliyor? Sayarı, 2019 yılında meydana gelecek astrolojik gökyüzü olaylarına da bakarak burçlarla ilgili ayrıntılı tahminler yaptı. Dikkat edilmesi gereken konular, önemli aylar, dönemler… Burcunuza göre Nuray Sayarı’nın sizlere önemli tavsiyeleri bulunuyor.

Koç, Boğа, İkizler, Yengeç, Aslаn, Bаşаk, Terаzi, Akrep, Yаy, Oğlаk, Kovа ve Bаlık burcu için Nuray Sayarı’nın çok özel bilgilerini sizler için derledik. Ünlü Astrolog 2019 yılında burcunuzla ilgili çok özel bilgiler sunuyor.

NURAY SAYARI’DAN EN YENİ TERAZİ BURCU 2019 YORUMU:

Terazi burcu bu yıl çok kötü kaderim, kötü bahtım dediler. Hiç kimsenin talihi, bahtı kötü değildir. Nefes alıyorsak umut vardır. Umudu olmayanın yarını olmaz dedim yıl boyunca ekranda. Teraziler, yaptığınız işlerde alamadığınız sonuçları elde etmek için çok fazla mücadele ettiniz. Birçok terazi haksızlığa uğradı. Konumundan edildi, işinden edildi, kazancından edildi.

Şimdi haksızlığa uğramış olanlar iş konusunda, kariyer konusunda, para konusunda… Haksızlık yapan kişilerin de bu evrende bir cezası olduğunu, hiçbir şeyin yaptığının yanına kar olmadığını görecek ve gözlemleyeceksiniz. Ama yine de gökyüzü sizlere şu tavsiyede bulunuyor. Birileri sizleri üzdü diye onların başına gelen felaketlere sevinmeyin. Size talihsizlik yaşatan, işinizden etmiş, düzeninizden etmiş, kazancınızdan etmiş kişilerin size ne kadar farkındalık kazandırdıkları için şükredin, teşekkür edin.

2019’da çok iyi fırsatlar edinecek, kayıplarınızın kazanca döndüğünü net bir şekilde yaşayabilecek, minnetinize minnet katacaksınız. Düzen değişimleri yaşayacaksınız. Şehir, ülke değiştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz birçok planlamayı da kendi adınıza yapabilirsiniz.

Boşanmış olan teraziler yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara başlayabilir, ani yuva kurma kararları alabilirsiniz. Ama gökyüzü sizi uyarıyor, tanımadan evlilik kararları almayın.Sağlıksız ilişkilerle yuvalar kurmayın. En azından aşkı yaşamaya, flört etmeye özen gösterin.

TÜM BURÇLARLA İLGİLİ NURAY SAYARI’NIN DETAYLARI YORUMLARINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: