Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Akrep burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Akrep burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Akrep burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Akrepler, işinde kazancınızda çok verimli olacağınız bir hafta. Maddi konularda çok şanlı olduğunuz bir hafta. Yaptığınız planlara uymakta zorluk çekebilirsiniz. Alım satım işlerinde çok şanslı olacaksınız. Hiç beklemediğiniz maddi anlamda gelirler gelecek.

 Baskıcı olmayın bu hafta. Ne aşk hayatınızda ne iş hayatınızda baskın olmayın. İtici bir insan gibi görünebilirsiniz. Çok dikkatli olun konuşurken, Bu hafta eşinizi aradığında nasılsın diye arayın, neredesin demeyin. Kaçta geleceksin demeyin yanlış anlaşılmayın. Aşkta ayrılmış olanlar, bu hafta sizin için birleşme haftası. Hayatta sana dönmem diyenler, seni çok özledim deyip geri dönecek. Bu hafta şifa haftasındasınız.