Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Yay burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Yay burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Yay burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Yaylar, iş ve kariyer konusunda çabalarınız son bulacak. Evlilik hazırlığında olup bir türlü evlilik teklifi almıyor ve olmuyorsa bu hafta teklif gelecek. Hatta bu hafta isteme olabilir. İnanılmaz mutluluk içinde olacaksınız bu hafta. Evli olan yay burçları eşlerinizde aranızda yaşadığınız olumsuzluklar konusunda çok şanslısınız.

Örneğin evin mobilyasını değiştirmek istiyorsunuz mobilya değiştirebilirsiniz bu hafta ama sakın elektrikli alet değiştirmeyin. Kendinizde bir değişiklik bu aralar yaptırmayın. Merkür gerilerken sakın saçınızı kestirmeyin, uzamaz. Evlilik için çok uygun bir hafta. Dün tanıştırğınız biriyle evlilik kararı almayın, önceden biri varsa önemli.

5 Mart’tan önce tanınan biriyse tamam.Soğuk algınlığına dikkat edin bu hafta. Tedbirli olmakta fayda var.İşte ilerleme kazanç haftasındasınız. Planladığınız gibi güzel haberler alacaksınız. Geçmişten gelen bir plansa başlamak için güzel bir zaman. Ama yeni karar için doğru bir karar değil.